Bigtree
Keresés
Kategóriák

Közlemény

Információ a globális egészségügyi vészhelyzet okozta nemzetközi logisztikai és áruforgalmi fennakadásokról.


A WHO által január végén deklarált globális egészségügyi vészhelyzet kapcsán a nemzetközi szállítmányozásban - Európai Unión belüli (például a jelenleg kiemelten érintett Olaszország); és Európai Unión kívüli (például kiemelten érintett Kína) árumozgásokra egyaránt értendően - előre nem kalkulálható késedelmek léptek fel, mely a KLAVIO beszállítói hálózatára, így webáruházunk árubeérkezésére is kihatással vannak. Több gyártó is jelezte, hogy bizonyos gyáregységei leálltak, jelenleg nem tudnak termelni.

Logisztikai és beszerzési részlegünk teljes kapacitással igyekszik az általunk nem befolyásolható események ellenére is fennakadások nélkül kiszolgálni a beérkező megrendeléseket, azonban egyes termékek beszerzésének átfutási ideje nem határozható meg a korábban megszokott módon.

Tisztelt Vásárlóink!

 2020.03.16-tól telefonos elérhatőségünk csak 09:30 - 15:00 óráig üzemel.

A jelenleg fennálló helyzet miatt, ideiglenesen megszüntetjük a rendelések személyes átvételét üzletünkben. A mai napig ( 2020.03.16 ) leadott rendelésekért még be lehet jönni,de a holnaptól leadott rendeléseket már nem lehet átvenni személyesen. Munkatársaink családjában veszélyezetett korosztályú személyek vannak, így az ő védelmükben hoztuk meg ezt a döntést, határozatlan időre, kérjük szíves megértésüket. Továbba az üzletbe sem lehet csak úgy bejönni vásárolni. A DPD csomagkiszállítás továbbra is működik.

 


Vigyázzunk magunkra, vigázzunk egymásra!

 


Együttműködésüket és türelmüket ezúton is köszönjük, kérdés esetén állunk szíves rendelkezésre.A Klavio Kft. webáruház cookie-kat használ annak érdekében, hogy a webáruház a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Amennyiben Ön folytatja a böngészést a webáruházban, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen.
Bezárás